Vrtni, nagrobni in dekorativni program

Raznovrstni dekorativni izdelki, kot so slike, krožniki in podstavki za kozarce z upodobljenimi motivi belo-črne vrtnice na sivem steklu z dodatkom kovanih in pletenih elementov, poskrbijo za lično usklajenost vašega doma. 

SLIKA ČRNE VRTNICE NA BELEM STEKLU

2 1 vrtenje slika 6 naslovna stran
2 1 vrtenje slika 6 naslovna stran
 

Steklena reliefno upodobljena črna vrtnica na belem steklu v ročno kovanem okvirju.

 
 
 

 

na steklu UPODOBLJENA črno-bela vrtnica

2 3
2 1 vrtenje slika 6 naslovna stran
 

Na sivem steklu upodobljena črno-bela vrtnica z zanko iz sivo-srebrne vrvice namenjene obešanju ali v ročno kovanem okvirju, ki smo ga okrasili z detajlom listov vrtnice.

 
 
 

 

 

KOVANI KELIH

kelih
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
8 6
 
 

Ročno kovan in vroče cinkan ter tako protikorozijsko zaščiten kelih v različici z listi ali s polžki je namenjen nasaditvi dekorativnega rastlinja. Vložek skledaste oblike s podstavkom za odvečno vodo je izdelan iz nerjavečega peskanega jekla, premera 45 cm. Lepo popestri tako domačo okolico, kot tudi grobove. Varnost proti kraji zagotavlja možnost vijačenja na podlago (nagrobno ploščo). Zaradi primerne velikosti lepo krasi grobove večjih dimenzij, kot tudi žarne grobove.

 
 
 
 

 

 

 

Ograjica za sveče

svecnik

Ročno kovana ograjica s kelihu skladnimi oblikami je namenjena postavitvi treh sveč. Zagotavlja zaščito proti padanju in odnašanju sveč v primeru neugodnih vremenskih razmer (vetra). Ograda je vroče cinkana, tako protikorozijsko zaščitena in se lahko položi v pesek, s pomočjo okroglih nastavkov postavi na nagrobni kamen ali pa se s strani kamnoseka prilepi v predhodno pripravljene vrtine v nagrobno ploščo. Končni barvni nanos je možno prilagoditi barvnim odtenkom ostalih dekorativnih elementov nagrobnih spomenikov (vaze, lučke, napisi...).

 
 
 
 
svecnik
svecnik
svecnik
svecnik

 

 

Nagrobni križi & napisi

Ročno izdelujemo kovane protikorozijsko zaščitene nagrobne križe najrazličnejših oblik in velikosti, ki se lahko, ali pritrdijo na nagrobno ploščo, ali pa so samostoječi. Ponujamo vam tudi možnost izdelave na osnovi posredovanega slikovnega gradiva. Prav tako je možno skovati raznovrstne napise, ki se pritrdijo na nagrobno ploščo.

2 1 vrtenje slika 6 naslovna stran
2 1 vrtenje slika 6 naslovna stran
 
 
 
 

 

kovano ohišje LATERN IN BAKeL

centralna
bakla
6 1

Ekstravagantno lično ročno kovano ohišje laterne ali bakle, primerno za zunanjo in notranjo namestitev, nas popelje v trenutke starodavne preteklosti.

 

 
 
 
 

 

kovani SVEČNIKI

IMG 1303
svečnik advent kvadratni
svečnik enojni kvadratni zavitit
svečniki
svečniki mali z držalom

Pričarajte si čarobno romantično vzdušje v soju sveč.

 

 
 
 
 

 

darilni program - PODKVICE ZA SREČO

podkev mala
podkev z letnico
 
 
 
 

 

Stekleni križi

2 1 vrtenje slika 6 naslovna stran
IMG 1279
IMG 1283
 
 
 
 

 

 

Okrasni stekleni krožniki

IMG 1273
IMG 1275
8 5
 

Za prijetno pogostitev smo pripravili krožnike in pladnje najrazličnejših oblik v sivem steklu z motivom črno – bele vrtnice.

 
 
 

 

 

Stekleni podstavki za kozarce

9 1
8 6
8 7
8 5
8 6
8 7
 

Za zaščito pred odrgninami površine miz poskrbijo podstavki za kozarce, izdelani iz sivega stekla z motivom črno-bele vrtnice.

 
 
 

 

 

Certifikat Srce Slovenije

Celotna paleta unikatnih kovanih izdelkov je izdelana ročno in je delo pridnih rok kovačije Stara Fužina iz Kamnika s 300-letno tradicijo, ki je prejemnica prestižnega certifikata "SRCE SLOVENIJE".

certifikat