Ročno kovane vrtne, balkonske in stopniščne ograje, vrata, polkna in mreže oken ter nadstreški vrat in letnih prostorov

 

Svojim cenjenim strankam upoštevajoč njihove želje s prilagoditvijo tehničnim zahtevam in stilu urejenosti objekta, izdelamo notranje in zunanje balkonske, stopniščne ter vrtne ograje, vrata najrazličnejših oblik in izvedb ter polkna in zaščitne mreže oken. Del našega asortimenta so med drugim tudi nadstreški vrat in zunanjih letnih prostorov, kot so letne kuhinje, dnevne, jedilnice in celo garaže. Zaradi svoje zunanje namembnosti so ti unikatni izdelki proti-korozjsko zaščiteni, kar omogoča dolgoletno vzdržljivost in odpornost na vsakršne vremenske razmere. Na osnovi ogleda objekta se pripravi dokončna ponudba, ki ne odstopa od računa. Izdelki so ročno kovani ter proti korozijsko zaščiteni unikati, ki izpostavljeni vsakršnim vremenskim razmeram in brez dodatnega vzdrževanja ter posebnega čiščenja kljubujejo zobu časa desetletja.

opis

Dodatne informacije

Ogrodje ročno kovano vroče cinkano železo
Vzdrževanje ogrodja čiščenje z vodo, mehko krtačo ali krpo in blagim detergentom
Opozorilo

odsvetujemo uporabo ostrih, grobih čistilnih pripomočkov in močnih detergentov ali kemičnih sredstev, saj lahko poškodujejo ročno kovano ogrodje

 

Certifikat Srce Slovenije

Celotna paleta unikatnih kovanih izdelkov je izdelana ročno in je delo pridnih rok kovačije Stara Fužina iz Kamnika s 300-letno tradicijo, ki je prejemnica prestižnega certifikata "SRCE SLOVENIJE".

certifikat